ΘΕΑ Café - Bar

Από νωρίς το πρωί το ΘΕΑ Day & Night Lounge Café Bar ανοίγει τις πόρτες του να υποδεχτεί τον κόσμο που κάθε χρόνο δηλώνει την παρουσία του στο μαγαζί.

Στο ΘΕΑ μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα πλούσιο breakfast που εκτός από την κλασσική ομελέτα στα must είναι το αμερικάνικο πρωινό που σερβίρεται. Η ημέρα συνεχίζεται με καφέ ή φρέσκο χυμό που ετοιμάζεται την στιγμή που το παραγγέλνετε και ολοκληρώνεται αργά το βράδυ. Φέτος, το ΘΕΑ πρωτοτυπεί και δίνει μεγάλη έμφαση στα cocktails ετοιμάζοντας 22 διαφορετικά είδη. Φυσικά θα βρείτε τo κλασσικό Mohito, Cosmopolitan, Apple Martini, Dry Martini, Caipirinia kai Havana Cocktail. Η πρόταση μας είναι να ενημερώσετε το εξειδικευμένο προσωπικό για την προτίμηση του ποτού που επιθυμείτε και αφήστε το να ετοιμάσει ένα μοναδικό cocktail μόνο για σας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας και υπό την lounge μελωδία μπορείτε να δοκιμάσετε τις κρύες ποίκιλλες θαλασσινών ή κρεατικών, κρύα πιάτα τυριών αλλαντικών, burger και μπαγκέτες. Όσο για αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους η κουζίνα του ΘΕΑ έχει δροσερές σαλάτες. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τους γλυκούς πειρασμούς.

Η μέρα και η νύχτα ανήκουν αποκλειστικά στο… Θεα!

Πώς θα μας βρείτε


Κουρούτα Ηλείας

  • 290χλμ από Αθήνα
  • 75χλμ από Πάτρα
  • 40χλμ από Αρχ. Ολυμπία
  • 5χλμ από Αμαλιάδα
  • View on google maps

© 2019 Papageorgiou Group. All rights reserved.